20 آبان 1400

اجراییه نفقه و توقیف اموال

دسته بندی : خانواده | نفقه
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید برای من ابلاغیه اجراییه نفقه اومده برای پرداخت نفقه و ده روز به من مهلت دادن از یه وکیل پرسیدم میگه صبر کن تا پرونده به اجرای احکام بره بعد شماره حساب میگیری و پرداخت میکنی میخواستم ببینم ایشون درست میگن ؟ ممنون از راهنماییتون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام،کاربرگرامی چنانچه بعد از مهلت مقرر ده روزه اقدام به پرداخت نفقه نکنید پرونده به اجراییه ارسال خواهد شد و همسرتان میتوانید توقیف اموال و حساب شما را بگیرد.