28 آذر 1401

مسدودی کدملی و ممنوع المعامله نمودن

دسته بندی : حقوقی | اجرای احکام
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با عرض سلام وخسته نباشید من تقریبا ٢سال هست که هر کاره دولتی دارم برام انجام نمیدنو میگن کد ملی شما مسدود شده حتی برام کارت ملی هم عوض نکردن , من ی چکه برگشتی دارم میتونه دلیلش اون باشه چون از ترسم نرفتم هیچ وقت دنبالش
ممنون از وقتی که میزاید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ اصولا پس از قطعیت حکم محکومیت و صدور اجراییه از اجرای احکام، استعلام سه گانه جهت توقیف اموال محکوم علیه صورت می گیرد و درصورت عدم شناسایی و یا عدم دسترسی به اموال، کدملی محکوم علیه جهت ممنوع المعامله نمودن وی مسدود می گردد.. در صورت نیاز جهت بررسی بیشتر و راهکار لازم، از طریق مشاوره تلفنی اقدام نمایید..