24 آبان 1400

ضمانت شریک در سهم الشرکه فروشگاه

دسته بندی : تجاری | چک-سفته-برات
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام و خسته نباشید من نمایندگی فروشگاه زنجیره ای گرفتم میخواستم سند خانه خودم گذاشتم قیمت۷۰۰ میلیون تومان میخواستم بدونم برای ضمانت از شریکم سفته میگیرم با کدوم متن و موضوع بگم بنویسه لحظه ای ورشکست شدیم سند من میره اجرا بتونم همون لحظه سفته ها بزارم اجرا ممنون با تشکر از سایت

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم شما میتوانید با تنظیم قرارداد تمامی موارد و نیز علت دریافت سفته را در ان قید نمایید