25 آبان 1400

ساخت و ساز با اجازه مالک یا مجاورین

دسته بندی : حقوقی | املاک
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام ما خونه ساختیم در هزارجریب پس از سه سال خاله ام اعتراض کرد چرا ساختین سوال ۹۶پدر بزرگم بود قبول کرد زمین شو الان شش ماه پسرش وا‌دار کرد بهم بزنه از ماه شکایت کرد آیا محکوم میشه

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم سوال شما دارای ابهام میباشد منظور شما از در قید حیات بودن پدر بزرگ است و مالک بوده مشکلی ندارید اگر خاله ارث از ملک یا زمین بعد از فوت پدر بزرگ دارد اعتراض وی منتفی است اگر موضوع چیزه دیگریست با استفاده از مشاوره تلفنی جهت راهنمای اقدام نمایید