25 آبان 1400

بذل مهریه درقبال حق طلاق

دسته بندی : خانواده | مهریه
رضا جمشیدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من حق طلاق دارم میخواستم بدونم اگر درخواست طلاق بدم مهریه باید بخشیده بشه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام بستگی به حدود اختیارات مندرج دروکالتنامه داده شده از سوی شوهردارد،اگر درخواست طلاق از سوی زن به استنادعسروحرج باشد قبول بذل مهریه و تصمیم نهایی در این خصوص با دادگاه است اگرچه که پیشنهاد و مقدار بذل مهریه زوجه به دادگاه اعلام می‌کند ولی اگر درخواست طلاق زن به استناد شروط ضمن عقد نکاح باشد خود زوجه به وکالت از زوج قبول بذل مهریه خواهد کرد به عبارت ساده‌تر امکان گرفتن تعداد زیادی از مهریه در استناد شروط ۱۲ گانه عقدنامه بیشتر و راحت‌تر است