28 آذر 1401

میزان لحاظ مستثنیات دین کامیون

دسته بندی : حقوقی | اجرای احکام
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام ...‌اگر امکان دارد قیمت مستثنیات خودرو کامیون شش چرخ مدل ۶۷ امسال چقدر قیمت زده اند که جزو مستثنیات شامل بشه ؟تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ اصـولا مطابق بند ه ماده۲۴ قانون اجرای محکومیتهای مالی؛ وسایل و ابزار کار کسبه، پیشه‌وران، کشاورزان و سایر اشخاص که برای امرار معاش ضروری آن‌ها و افراد تحت تکفلشان لازم است، از مستثنیات دین تلقی گردیده است. و در این راستا چنانچه برای مرجع توقیف کننده ثابت بشه، کامیون تنها وسیله کار و امرارمعاش است، از مستثنیات دین محسوب می شود.. هر چند که رویه در اجراییات اداره ثبت مؤثر نبوده و هر گونه خودرو از جمله کامیون نیز از نطر اداره ثبت اسناد، قابلیت توقیف و فروش را دارند.. مؤید باشید..