28 آذر 1401

درخواست کارشناسی محدد ملک مورد محکومیت

دسته بندی : حقوقی | اجرای احکام
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بیصبرانه منتظرجوابتونم خسته نباشید ،من یه پرونده دارم ک شخص مورد نظر مال غیر رو به من فروخته ،که سال ۹۸ارزش ملک مبلغ ۱۵۰میلیون توسط کارشناس اراعه شد وحکم صادر شدولی بخاطر اعتراضی ک کردندوبخاطر طولانی شدن روال پرنده تا الان مبلغی دریافت نکردم و مرداد ماه حکم تجدید نظر اومد و گفتند قابل اجراست ومن حکم رو به اجرا درآوردم ولی تقاضای تقسیط دادند و من اعتراض زدم وفعلا جواب اعتراض من نیومده ، سوالم اینه آیا الان بعد از به اجرا گذاشتن این حکم میتوانیم تقاضای کارشناسی مجدد ملک بکنم؟چون حداقل قیمت ملک من الان ۶۰۰میلیونه.درضمن حتی ۱ریال هم نرخ تورم بهش اضافه نکردن .

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ در صورتیکه محکوم علیه به پرداخت قیمت روز ملک محکوم شده باشد، بلحاط انقصای بیش از شش ماه از نظریه کارشناسی قبلی، می توانید درخواست کارشناسی مجدد بنمایید،، ولی چنانچه به مبلغ مشخصی حکم صادره شده باشد، صـرفا میزان محکومیت صادره با احتساب خسارات وارده با احتساب تأخیـر در تأدیه از تاریخ قطعیت حکم تا وصول مبـلغ محکوم به، محاسبه و پرداخت می گردد.. مؤید باشـید..