11 تیر 1402

بازنشستگی پیش از موعد

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | اصلاح تاریخ بازنشستگی
جواد سلیمانی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

تکنسین اورژانس هستم بامدرک کارشناسی استخدام رسمی با 14 سال سابقه کار راهی وجود داره که زودتر بازنشست بشم.مثلا با پرداخت الباقی حق بیمه به صورت یکجا

پاسخ کارآموز وکالت :

باسلام در خصوص بازنشستگی پیش از موعد موافقت اداره مربوطه ملاک است اما با 14 سال سابقه بعید به نظر میرسد که موافقتی صورت بگیرد