27 آبان 1400

اثبات مالکیت نسبت به ملک

دسته بندی : حقوقی | املاک
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام ،طی یک توافقنامه بین وراث و شخص دیگری ،زمینی ک متعلق ب وراث بوده جلوی منزل پدریشان را با توافق به اون شخص دادند، و اون شخص علت مالکیت خودش را اینچنین بیان میکند که این ملک متعلق ب بنده هست و چون مالکیت روستای بالادستی اسماعیلی علیا را دارم پس اینجا مالکم و ادعای مالکیتی که هیچ سند و مدرکی نسبت ب این ملک نداشته باعث توافق بین اون و وراث شده،
حالا وراث میگن ک این شخص با تدلیس و نیرنگ این کارو انجام داده، دلیل وراث هم این هست ک ادعای مالکیت اون شخص از روستایی ک تقریبا ۵ کیلومتر بالاتر بنام اسماعیلی علیا بوده هست واین روستا اسماعیلی سفلی نام دارد،
و توی توافق به وضوح این نکته گفته شده ک یک قطعه زمین از اراضی اسماعیلی علیا و جلوی منزل وراث ...
وراث نیز با اعتقاد بر این ک این ملک مال اون شخص یا مال غیر هست این توافق را انجام داده اند و حالا طی استعلام از بنیاد مسکن مشخص شده ک این ملک مال وراث و متعلق ب پدرشان هست
قاضی پرونده به این ادله های ما استناد نمی کند دلیش هم این هست ک آیا وراث زمینی با همین مختصات در اسماعیلی علیا بنام پدر وراث موجود هست؟
با این تفاسیر و ادله های ک ذکر شدآیا حقی برای وراث محفوظ می ماند ک این ملک رو پس بگیرند

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربرمحترم باید مدارکی دال بر مالکیت به محاکم قضایی ارائه نمایید در غیر این صورت می توانید با استشهادیه محلی و نیز کمک است شورایاری روستا این مورد را حل نمایید و نتیجه آن را به دادگاه ارائه نمایید