توقیف ماشین فروخته شده از بابت مهریه

دسته بندی : خانواده | مهریه
علیرضا ربیعی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با عرض سلام، من ۹۷/۴/۲۷ عقد کردم یه ماشین برلیانس که در رهن پارس خودرو بود و نصفش رو اون موقع دادم و نصفش رو به فاصله هر شش ماه دادم، در تاریخ ۹۷/۹/۲۴ ماشین رو فروختم و به یکی و قرارداد عادی دست نوشت نوشتیم، فرد خریدار، شصت میلیون به حسابم پول ریخت و سه تا چک هم به اون تاریخ هایی که من به پارس خودرو چک داده بودم چک دادن و من تو حساب خودم خوابوندم، هر چکی که پاس میشد من تو حساب چک قرار می‌دادم و پاس میشد و پدر خانمم به عنوان شاهد برگه رو امضا کردن همچنین پدر خودم، فردای اون روز که ماشین رو فروختم، برای همسرم مبلغ بیست و شش میلیون طلا خریدم و فاکتورش به نام خودمه، الان خانمم تاریخ ۹۸/۶/۴ از طریق ثبت اسناد مهریشون رو به اجرا گذاشتن و چون ماشین به نام من بود و در رهن پارس خودرو و نمی‌تونستم تا موقع پاس شدن آخرین چک و اومدن سند ماشین سند بزنم، اون بنده خدایی که ماشین دستشون بود از طریق ثبت اسناد اقدام کردن و نتیجه نگرفتن و با خواهش من ماشین رو تو پارکینگ گذاشتن از طریق دادگاه شکایت کردن که تو اسفند ما رفتیم دادگاه،اما نه همسرم و نه وکیلش که پسر عموش میشه به دادگاه نیومدن و من به صراحت گفتم،  ماشین رو فروخته بودم، خریدار نیز مدارک فروش از جمله دست نوشت و پول پیش و چکهای پاس شده رو به دادگاه ارائه کردن و تو متن شکایتشون نوشته بودن که صدور حکم اجراییه ثبت اسناد رو باطل کرده و ماشین به فروشنده تحویل بشه، اما نتیجه دادگاه این بود که مهریه حق خانم هست و چون فروش ماشین نزدیک به اختلاف هست اعتراض ماشین رد میشه و حق خانمه، الان ما اعتراض دادیم، اما نمی‌دونیم چیکار کنیم، از طرفی اگه ماشین رو بخوان بدن خانمم، من باید پول اونی که ماشین رو بهشون فروختم رو هم بدم که در شرایط فعلی که یک چهارم حقوقم توقیفه و خونم هم توقیف شده در دسترسم نیست پرداخت کنم، به نظرتون چیکار میتونم بکنم؟ آیا فاصله نه ماه اختلاف زمان کمیه؟ لطفا سوال رو فعلا تو دید عموم نزارین تا نتونن سواستفاده کنن، ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام خریدار خودرو شما باید دادخواست ابطال اجرائيه و رفع توقيف خودرو خریداری شده را با توجه به اسناد موجود می دادند و حال با توجه به موارد عنوان شده شما قطعا دفاعیات شما و خریدار بابت این موضوع کافی نبوده بهتر است وکیل اختیار نمایید در صورتی که رای دادگاه تجدیدنظر هم به ضرر شما صادر شود قطعا شما متضرر خواهید شد و باید ثمن قرارداد را به خریدار خودرو مسترد نمایید موفق باشید