11 تیر 1402

ازواج مجدد در صورت عدم تمکین همسر

دسته بندی : خانواده | تجویز ازدواج مجدد
بهاره دهقان
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

با سلام . همسربنده الان مدت یکسال است که ترک منزل نموده ودرخانه پدرش به همراه دخترم زندگی می‌کند. ماهیانه یک سوم از حقوق اینجانب را بابت مهریه می‌گیرد و نفقه مربوط به نگهداری دخترم هم جداگانه‌دریافت می‌کند. علیرغم اصراربنده برای بازگشت و نیز حکم الزام به تمکین استنکاف نموده وبازنمیگرد . حال سوال بنده اینست که آیا بنده میتوانم برای ازدواج مجدد اقدام نماید حتی اگر رضایت ایشان دربین نباشد ؟ وآیا ایشان چه اقدامی می‌تواند دراین زمینه برای من جهت ایجاد مانع ودردسر نماید .

پاسخ کارآموز وکالت :

باسلام و درود ،عدم تمکین زوجه از مرد از جمله مواردی میباشد که از طریق اثبات آن به دادگاه میتوان اقدام به دریافت اجازه ازدواج مجدد از دادگاه نمود .با داشتن نامه دادگاه مانعی متوجه شما نیست .