11 تیر 1402

شکواییه ارجاعی به ضابط و گیرنده اداره ترخیص

دسته بندی : آرا محاکم قضایی و غیر قضایی | ابطال اجرائیه (موضوع اجرائیه غیر مالی است)
حسین تبرته فراهانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
من شاکی هستم، بازپرس برای طرف دعوی بنده قرار صادر کرد، دادستان موافقت کرد، و برای اجرای احکام رفت.
حالا در روند پرونده نوشته ؛ شکواییه ارجاعی به ضابط و گیرنده اداره ترخیص
ممکنه توضیح بدهید؟
ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر منظور از ارجاع شکوائیه به ضابط این است که از سوی دادیار یا بازپرس پرونده انجام تحقیقاتی لازم بوده به همین دلیل برای تحقیقات باتوجه به نوع جرم به کلانتری رفته است . شما نیز در هنگام مراجعه به کلانتری پرینت شکوائيه و پیوست های آن را همراه خود داشته باشید.