حقوقی

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مطالبه حقوق ومزایا
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت وکلای عزیز.. من حدود چهارساله در یک کارگاه تولیدی کار میکنم که کارفرما بجز پایه حقوق دیگه هیچ چیزی رو قانونی نمیده و قرار دادی که سال به سال مینویسه توافقی امضا میکنیم آیا میتونم که حق و حقوق این چهار ساله رو که کارفرما قانونی نداده بگیرم.. در ضمن ماه به ماه هم از کارگرا امضا اثر انگشت میگیره بابت حقوقی که بهمون پرداخت میکنه.. نحوه محاسبه پولی که کارفرما بهمون پرداخت نکرده چجوری هستش.. ممنونم راهنمایی کنین

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم شما می توانید با طرح دادخواست در اداره کار و تقاضای بازرسی کار موضوع عدم پرداخت حقوق ومزایای قانونی را مطرح و مطالبه کنید اگر هرساله رسید دریافت کرده باید سند مالی پرداخت را نیز به اداره کار ارایه دهد در غیر اینصورت محکوم به پرداخت کاملا حقوق و مزایا شما خواهد بود