29 آبان 1400

شوهرم میتونه خودروی که وکالتی به من داده رو شکایت کنه بگیره؟

دسته بندی : حقوقی | وکالت
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام.من از شوهرم جدا شده ام وقتی جدانشده بودم از خونه ای که شریک بودیم ۱۶مترشو تو بنگاه بنامش کردم مباهی نامه نوشتیم .وایشون ماشین را که بنام اون بود راباوکالت بلاعزل بدونه تاریخ به بنده دادن با دادن ۱۶متر از خونه که سهم من بود، که این وکالت نامه مال ۲سال پیش هست وبنده تعویض پلاک وسند را تااین موقع بنام خودم نزدم پلاک اون وبرگ سبز وسند بنام اون است.الان که از هم جداشده ایم و من راجب اوجرتوامث خونه ازشون شکایت کردم وایشون محکوم به پرداخت مبلغی شدن،میگن میرم راجب ماشین شکایت میکنمو میگیرم ازت،خاستم بدونم میتونه این کار رابکنه؟اگه بتونه با چه عنوان و من باید چ کنم؟؟ومباهی نامه که تو املاک نوشتیم معتبره؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربرمحترم بهتراست شما با وکالتی دارید خودرو را بنام خود انتقال دهید و درصورت شکایت همسر شما قرارداد معوض ملک و خودرو را به دادگاه ارایه نمایید