30 آبان 1400

دعوی علیه سازمان زمین شهری

دسته بندی : شهرداریها | سایر دعاوی
هدیه عرفانیان سمیعی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام. وقت بخیر
حدود 2-3 سال پیش اقدام به ساخت یک طبقه بر روی ساختمان ویلایی کردیم و هنگام بازسازی هم پخ های موجود در دو ضلع ساختمان (کوچه 10 متری و 12 متری) را بر داشته و استفاده کردیم. الان ساختمان بدون پخ ساخته شده و چند سالیست سکونت داریم.
حال جهت دریافت سند جدید اقدام کرده و درخواست خرید زمین های پخ از شهرداری کردیم ولی به دلیل مالکیت زمین ها در سازمان شهرسازی (زمین شهری)، نیاز به تایید این سازمان است. که متاسفانه تاکنون اجازه خرید را ندادند.
میخواستم بدونم که میتوانند محکوم به تخریب کنند؟ راهکاری جهت خرید زمین استفاده شده وجود دارد؟ طبق قانون جهت حل مشکل ایجاد شده باید به کجا مراجعه کنیم؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

درود دوست عزیز اینکه مستقیما حکم به تخریب بدن یا ایتدا تعیین حریمه کنند سپس در صورت عدم پرداخت جریمه به کمیسیون اقدام به تهریب کنند بستگی به پارامتر های زیادی دارد که از جهات حقوقی باید مستندات شما بررسی بشه و البته نظر کارشناس زمین شهری تعیین شده توسط کمیسیون هم مطرح هست اما در خصوص حل مشکل باید به دیوان عدالت اداری مراجعه نمایید دادخواست و لایحه و سایر مستندات خود را ثبت کنید و منتظر تعیین وقت نظارت و در نهایت پس از ارجاع امر به کارشناسی منتظر صدور رای باشید با ارزوی موفقیت