14 تیر 1402

کسری متراژ و اصلاح سند

دسته بندی : اسناد و املاک | الزام به اصلاح سند مالکیت
علیرضا دانشی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من ملکی راخریدم که او نیز از سازنده ملک خریدار که متراژ 60 متر خرید وفروش که هم سازنده و هم شخصی که من خریدم کل پول 60 متر دریافت کرده اند الان سند ی که در دفتر خانه در حال تنظیم شدن متر 57 متر ذکر شده من چگونه میتوانم ما تفاوت کسری مترا ژ را از کسی خریداری دم بگیرم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

دادخواست مطالبه وجه به مقدار سه متر کسری متراژ مبلغ رو‌محاسبه کنید دادخواست را علیه خریدار تنظیم‌کنیپ