02 آذر 1400

دریافت مستمری بعد از فوت مادر

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مستمری
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام.من ی دختر ۳۰ ساله هستم ک کار نمیکنم و مجردم.پدرم بالای شصت سال دارن و قبلا شغلش آزاد بوده ولی متاسفانه خیلی وقته کار نمیکنه و هیچ بیمه ای هم نداره.. و تنها منبع درآمد ما حقوق بازنشستگی مادرم هست ک بازنشسته آموزش پرورش هستن..خواستم بدونم اگه خدایی نکرده اتفاقی برا مادرم بیوفته حقوق ایشان ب من میرسه؟؟چون از نظر قانونی من الان تحت تکلف پدرم هستم.ولی در واقعیت پدرم هیچ منبع درآمدی نداره و عملا مادرم داره خرجی خانواده رو میده.ایا بعد فوت مادرم با شرط زنده بودن پدر حقوق ایشون قطع میشه یا خیر.ممنون

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم شما بعد از فوت مادر میتوانید تقاضای مستمری نمایید