03 آذر 1400

استفاده از انبار متعلق به غیر

دسته بندی : حقوقی | املاک
هدیه عرفانیان سمیعی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام، بنده زمین کشاورزی را در یک روستا خریداری نمودم در 200متری زمین چندتا انبار بود که در تصرف فروشنده بوده و آنها هم بمن واگذار کرد....و من در این 25سال از انبارها استفاده میکردم ...حال اشخاصی ادعا نموده اند که انبارها در اراضی خودشان احداث شده و مبنای تصرف بنده را عدوانی تلقی مینمایند... آیا تصرف بنده عدوانی تلقی میگردد؟ و در مدت 25سال تصرف بنده اجرت المثل باید پرداخت کنم؟...باتشکر

پاسخ کارشناس حقوقی :

درود و وقت بخیر دوست عزیز ابتدا برای آنکه خیاتتان راحت تر شود عرض کنم که اگر مالکیت اشخاص نسبت به انبار ها احراز گردد در این صورت معامله بین شما و فروشنده در جهت واگذاری انبار ها فضولی بوده است و با توجه به ناآگاهی شما از این معامله فضولی هر خسارت و وجهیی در این بین از شما اخذ شود قابلیت رجوع به آن با شکایت از فروشنده را خواهید داشت ، و اما در باره ی تصرف عدوانی عرض کنم که تصرف عدوانی زمانی ثابت میشود که (متصرف سابق) بتواند ثابت کند که ملک زوروارانه از تصرفش توسط شما خارج شده در این پرونده متصرف سابق خود فروشنده بوده است که با رضایت این حق تصرف را به شما منتقل کرده پس شانس برد طرفین مقابل شما برای اثبات جرم تحت عنوان تصرف عدوانی بسیار ضعیف است ولی در خصوص اجرت المثل و خلع ید بله میتوانند شمارا محکوم کنند اما همانطور که گفتم شماهم میتوانید درخواست جلب ثالث،،فروشنده سابق،، به این دعوی را ارائه دهید