05 آذر 1400

اعتیاد همسر دلیل برای جدایی است؟

دسته بندی : خانواده | طلاق
حامد جمشیدوند
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

همسرم سالهاست مبتلا به اعتیاد است و دچار اختلالات روانی شده و آرامش را از من و دختر ۱۸ سالم سلب کرده و من خودم ب تنهایی خرج خونواده را تامین میکنم ، تنها دارایی همسرم یک خانه است میخواستم ببینم اگر برای طلاق اقدام کنم امکانش هست خونرو نصف کنیم و هرکدام زندگی جدایی برای خودش داشته باشه ؟ ب علاوه چندین بار هم برای ترک اقدام کردیم متاسفانه بی فایده بوده

پاسخ کارشناس حقوقی :

سلام و درود کاربر محترم شما می توانید با جمع آوری دلایل و به عنوان وجود عسر حرج برای شما و عدم امنیت روحی و مالی تقاضای طلاق بدهید اما منزل مسکونی مستثنیات دین است اما در صورت مطالبه مهریه و معسر بودن مرد میتوانید آن خانه را بفروشید و منزل مقداری از مهریه را بگیرید موفق باشید