05 آذر 1400

برای طلاق توافقی باید چه اقداماتی انجام بدم

دسته بندی : خانواده | طلاق
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام .برای طلاق توافقی باید چه اقداماتی انجام بدم وچقدر زمان میبره ....کجا مراجعه کنم ...ممنون

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربرمحترم جهت طلاق توافقی بعد از مشخص شدن مهریه و حضانت فرزند و بقیه دیون میتوانید در سایت تصمیم ثبت نام و بعد از جلسات مشاوره با حکم دادگاه و معرفی به دفتر طلاق اقدام به طلاق نمایید اگر خود اقدام نماید حدودا از 3ماه تا 6ماه درصورتی وکیل انجام دهد در زمان کمتری انجام میشود .درصورت نیاز به راهنمایی از مشاوره تلفنی استفاده نمایید