07 آذر 1400

تقاضای بیشتر شدن نفقه فرزند اماکان دارد؟

دسته بندی : خانواده | نفقه
حامد جمشیدوند
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام من ازدواج مجدد کردم شوهرمم ول کرده رفته از ازدواج اولم یه دختر دارم الان میخوام برم واسه نفقه دخترم شکایت کنم چون باباش نمیده الان باباش میتونه بچه ازم بگیره مشکلی نداره شکایت کنم و اینو بگم تو حکم نوشتم در صورت ازدواج مجدد بچه ازم نگیره و نفقه بچه ۱۵۰ت ثابت زده میتونم یکاری کنم بتونم نفقه بچه بیشتر کنم؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

سلام و درود کاربر محترم شما می توانید دادخواست تعدیل نفقه به دلیل افزایش هزینه های فرزند و تورم موجود را تقدیم دادگاه نمایید ازدواج محدد دلیل بر عدم حضانت شما نیست مگر اینکه با دلایل کافی سلب حضانت از شما درخواست سود موفق باشید