17 تیر 1402

ایا میتوان درصورت عدم پرداخت حقوق قرارداد رافسخ کرد

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مطالبه حقوق ومزایا
نرمین معروفی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید
من اردیبهشت یک قرارداد کاری دورکار بستم که حقوق اون 8 میلیون تومان بود و در قبالش ازم 200 میلیون سفته گرفتن و قرارداد رو هم بهم ندادن به بهانه این که من رو بیمه نمیتونن بکنن و قرارداد رو بهم بدن
اما بعد از گذشت سه ماه از قرارداد من متوجه شدم که کارفرما دروغ گفته و باید من رو بیمه میکرد و هیچ حقوقی هم برام واریز نکرده طی این سه ماه
می‌خوام بدونم وقتی کارفرما حقوق و مزایا رو واریز نمیکنه آیا من میتونم قرارداد رو یک طرفه فسخ کنم و از ادامه همکاری منصرف بشم و درخواست سفته هام رو بکنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربرگرامی شما به طرفیت شرکت شکواییه به اداره کارتنظیم میکنید مبنی برعدم پرداخت حقوق ومزایا درصورتیکه کارفرما باالزام حقوق ومزایا راپرداخت نکند میتوانید قراردادرافسخ کنید