17 تیر 1402

آیا رانندگی لیفتراک جزء مشاغل سخت و زیان آور است؟

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | الزام تامین اجتماعی به احتساب سنوات خدمت در مشاغل سخت و زیان آور
حسام الدین قاموس مقدم
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام من از سال 82 در یک شرکت بزرگ رانند لیفتراک هستم در روز دوازده سیزده ساعت کار میکنیم ولی شرکت واسه ما راننده لیفتراک تو لیست انبار رد میکنه العان بیست یک سال اینجا هستم بدونه خدمت سربازی نمیدونم سختی کار به ما تعلق میگیره یا نه دضمن قبل ما یکی بود فوت کرد واسه همین سوال میکنیم با تشکر

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام. کار با وسایلی که دارای ارتعاش هستند و برای سلامتی کارگران مشکلاتی را ایجاد می کنند در فهرست مشاغل سخت و زیان‌آور است و از آنجا که لیفتراک نیز دارای ارتعاش است، رانندگی لیفتراک جزء مشاغل سخت و زیان‌آور می باشد.