08 آذر 1400

چگونه به رای کارشناسی اعتراض کنم؟

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | اعتراض به رای هیات تشخیص
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و عرض ادب
بنده سوالی داشتم و میخواستم بدونم من ی پرونده داشتم که به کارشناسی ارجاع شده است میخواستم بدونم اگه کارشناس نظر بده و به نفع من نباشه میتونم بهش اعتراض کنم ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر گرامی شما مطابق ماده ۲۶۰ قانون آیین دادرسی مدنی میتوانید به نظر کارشناس اعتراض کنید و مهلت اعتراض شما مطابق مقرره مذکور یک هفته خواهد بود .