09 آذر 1400

تعیین تکلیف هریک از زوجین در مقابل همسر

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
عبدالمجید عبدی دزفولی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ، شب خوش
متاسفانه همسرم مشکل روحی روانی داره و امشب هم انگشت پای منو شکست هم صورت پسرم کبود کرد ، من ۱۱۰ تماس گرفتم ولی وقتی با من تماس گرفتن محل دقیق بپرسن ازترس آبرو ریزی تو درو همسایه گفتم‌شکایت ندارم ولی میخوام راهنماییم کنید که من‌چطوری میتونم برگه پزشک قانونی بگیرم چون بار قبل هم انگشت دستم رو شکست ، احساس بی امنی برای خودم و پسرم دارم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام. چنانچه تداوم چنین روندی خارج از تحمل شماست تقاضای صدور گواهی عدم امکان سازش را از دادگاه خانواده بطرفیت همسر در خواست نمایید.