09 آذر 1400

تغییردادن قفل منزل وترک انفاق

دسته بندی : خانواده | ترک انفاق
رضا جمشیدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
من زوجه در بار اول منزل مشترک رو ترک کردم و پس از صورت جلسه دادورز ک به منزل برگشتم دعوای تمکین همسرم بسته شد ، برای بار دوم که باز به اختلاف خوردیم حدود ۴ ماهه ک منزل مشترک رو ترک کردم و همسرم برای این اتفاق از همسایگان استشهادیه تنظیم کرده و دادخواست عدم تمکین داده و دادگاه ما ۱ ماه دیگه وقت رسیدگیش هست و اینکه در این مدت هیچ مبلغی بابت نفقه نداده ، 5 روز پیش ب منزل برای انجام کاری رفتم ولی با تعویض قفل منزل توسط شوهرم مواجهه شدم سوالم اینه آیا من میتونم با توجه به مطالبی که عرض کردم از شوهرم بابت ترک انفاق شکایت کیفری کنم و رای دادگاه رو بابت ترک انفاق بگیرم و اینکه چه مدارکی دال بر اثبات من بابت این موضوع لازمه ؟ با تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام خدمت شما،با توجه به اظهارات تون شما می توانید در لحظه مراجعه به منزل با پلیس ۱۱۰ تماس گرفته و موضوع بسته شدن قفل منزل و تغییر قفل را صورتجلسه نمایید و همین موضوع را در جلسه ماه آینده عنوان نمایید ضمن اینکه میتوانید به استناد همین صورتجلسه و شهادت شهود شکایت کیفری ترک انفاق و همچنین دادخواست حقوقی مطالبه نفقه را مطرح نمایید توجه داشته باشید که تغییر دادن قفل درب منزل از مصادیق ترک انفاق می باشد