19 تیر 1402

بازنشستگی معلولین پیش از موعد

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | الزام به معرفی به کمیسیون پزشکی جهت برقراری مستمری
طاهره حسنی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام روال بازنشستگی معلولین با استفاده از سنوات ارفاقی چگونه است

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربر گرامی ،معلولان با داشتن 20 سال سابقه کار، با هر سنی که داشته باشند می‌توانند درخواست بازنشستگی پیش از موعد دهند اما حداکثر سنواتی که به آنها تعلق می‌گیرد 6 سال است.افراد دارای معلولیت واجد شرایط برای بازنشستگی پیش از موعد باید به بهزیستی کشور و کمیسیون وزارت بهداشت در تهران مراجعه کنند.