19 تیر 1402

اخراج کار پیش از پایان مدت قرارداد کار

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | بازگشت به کار
سیدعلی مهاجرانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید من در شرکتی کار میکردم تقریبا سه سال سابقه کار دارم تا اخر خرداد هم قرارداد داشتم با تغییر مدیریت در اخر برج اردیبهشت اقدام ب اخراج من و 6 نفر دیگه کردند.استانداری شکایت کردیم و مصوبه ای برای بازگشت به کار زدند.اما مدیریت هیچ اقدامی انجام نداد.الان از طریق اداره کار شکایت بازگشت ب کار کردم.میتونم برگردم؟ چون قرارداد اخر ما سه ماهه بوده چه بند قانونی وجود داره که میتونم استفاده کنم؟ قرارداد سه ماهه اصلا قانونی هست؟ برای حقوق و سنوات میتونم شکایت کنم که تا پایان سال هم حقوقی دریافت کنم؟ ممنونم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

قانون کار اجازه داده است که قرارداد کار موقت با کارگران منعقد شود و هرگز محدودیتی یا سقفی برای مدت قرارداد، قائل نشده که کمتر یا بیشتر از آن موجب عدم اعتبار قرارداد یا تعیین مدت مشخص برای قرارداد، باشد. بر این اساس، هیات عمومی دیوان عدالت اداری طی رای شماره 506 مورخه 31/ 5/ 1396 اجبار کارفرما را از انعقاد قرارداد اجباری یک ساله منع کرده است و اگر بدون دلیل موجه قبل پایان قرارداد اخراج کرده قابل شکایت می باشد همچنین برای دریافت مزایا دریافت نشده