11 آذر 1400

مطالبه هزینه‌ها توسط وکیل

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
عبدالمجید عبدی دزفولی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام بنده بعنوان وکیل یکی از دوستان که مالک باشگاه فوتبال هستن جهت پیگیری امور باشگاه فوتبال بعنوان وکیل ایشان در دفتر خانه رسمی با این عنوان وکالت از سوی مالک منصوب شدم.

موردوکالت: سپردن هرگونه تعهدوتهیه وارائه هرگونه مدرک ومستند ومجوز وفتوکپی مصدقه وغیره وانجام کلیه امور اداری باشگاه اعم از اینکه در این وکالت پیش بینی شده یا نشده باشدبنحوی که درهیچ یک از مراحل ودر هریک از ادارات وسازمانهای دولتی وغیر دولتی
نیاز بحضور وکسب اجازه ثانوی از موکل نباشد.

وکیل مرقوم در انجام امور وکالت بالا دارای اختیارات تام ومطلق میباشد.
بنده بعنوان وکیل طی ۴سال اداره باشگاه مبلغ ۱میلیارد تومان هزینه شخصی از خودم طبق فاکتورهاانجام دادم
و الان جهت تسویه حساب با مالک ایشان مدعی هستن که من وکیل نباید هزینه می‌کردم واین مبلغ یادشده را به بنده نمی دهدومن بایدچکارکنم طبق این وکالتی که ایشان به من داده هزینه جهت تیم کرده ام دادگاه چه حکمی صادر خواهد شد باتشکر از سایت شما

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام شما می‌توانید به استناد همین وکالتنامه مطالبه‌ی هزینه‌های انجام شده را از محکمه درخواست بکنید. مشروط بر اینکه شما به مصلحت و صلاح دید باشگاه این هزینه را انجام داده باشید و در این مورد نیز وکالت از باشگاه داشته باشید. قابل توجه اینکه قبل از هرگونه اقدام قضایی طی دو نوبت اظهارنامه به مخاطب یا به باشگاه ارسال نمایید و هزینه‌های انجام شده را مطالبه کنید. چنانچه پاسخی از اظهارنامه‌ها دریافت نکردید بعد از آن مبادرت به اقامه دعوا علیه باشگاه بنمایید