11 آذر 1400

اجاره ملک وقفی ....

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر.سوالی داشتم اینکه ما یه مقدار اراضی وقف خاص اولاد ذکور داریم که من‌هم جزو موقوف علیهم صاحب سهم پدری خودم هستم ، بعد از فوت اخرین متولی که سال ۸۵ بود بدلیل اختلاف و عدم اعتماد موقوف علیهم متولی تعیین نشد تا اینکه نهایتا باعث شد سال ۹۳ اداره اوقاف شهرستان متولی بشه. عرض مهمم اینه من در این مدت زمین ها مو به عنوان موقوف علیهم‌ اجاره دادم و اوقاف از سال ۹۳ تا الان هیچ دخالتی در کار نکرده و نیتمده مثلا اجرت تولیت بگیره و ممکنه شکایت کنه به عنوان انتقال مال غیر! از من در حالی که من سهم وقفی پدرم رو که مدارکشم‌دارم اجاره دادم و هیچ نیت سویی نداشتم و به عنوان‌اینکه این مال خودمه استفاده کردم درسته که من حق انتفاع فقط دارم‌این میدونم‌ولی اخه انتقال مال غیر نکردم باور کنید ترس من رو برداشته مگه من مال مردم دادم اجاره ضمنا اوقاف از سال ۹۳ که متولیه یک بار هم نیومده پیش من بگه اقا چرا اجاره میدی دخالت نکرده الان یکهو میخاد بیاد ادعا کنه لطفا راهنماییم کنید این فکر نکنه مجرم بشم و آینده کاری ام رو ازدست بدم بسیار اذیتم میکنه سپاس.

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربرمحترم فروش مال غیر نیست چون اجاره فروش مال غیر نمیباشد شما از زمین حق انتفاع دارید و آن انتفاع را به شخصی بصورت اجاره داده اید نکته مهم ان قسمت از قرارداد میباشد که ایا شما اجازه داشته اید زمین را به غیر اجاره دهید یا خیر که باید قرار داد فیمابین پدر شما و اوقاف چگونه بوده است .که به شما انتقال یافته است