12 آذر 1400

اجازه پدر برای خروج از کشور

دسته بندی : خانواده | صدور اجازه خروج از کشور
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

من دختر هیجده ساله هستم و حضانت کامل هم با مادرم هستش و قصدمهاجرت دارم ایا اجازه پدر برای خروج ازکشور لازم هستش؟و اینکه اجازع ازدواج از پدر هم لازمه اگر باکره به دلیل رابطه جنسی یا بخاطرورزش نباشه باز هم اجازه پدر لازم هست و دردسر پیش نمیاد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ بر طبق مفهوم مخالف بند اول ماده ١٨ قانون گذرنامه؛ دختران مجرد كه به هجده سال تمام رسيده اند، براي خروج از كشور نياز به اجازه پدر ندارند. لذا بعد از 18 سالگی، بدون نیاز به اجازه و رضایت پدر می توانید گذرنامه و پاسپورت بگیرید و دیگر ممنوع الخروج نیستید.. در خصوص اجاره ازدواج نیز؛ یکی از مهمترین شرط برای اجازه پدر در ازدواج دختر، باکره بودن او می‌باشد. در این مورد ازدواج دایم و موقت فرقی ندارد و در هر دو صورت اجازه پدر لازم است. حال اگر بکارت به هر نحوی از بین رفته باشد، ولو دخول نامشروع و یا حتی غیر رابطه جنسی؛ در آنصورت دیگر اذن پدر از بین می رود.. در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر از طریق مشاوره تلفنی اقدام ‌نمایید.. موید باشید..