12 آذر 1400

آیا نوه دختری که پدر دارد میتواند مستمری پدربزرگ را از تامین اجتماعی دریافت کند؟

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مطالبه حقوق ومزایا
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام
آیا نوه دختری که پدر دارد میتواند مستمری پدربزرگ را از تامین اجتماعی دریافت کند؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم طبق رأی دیوان عدالت اداری به تازگی نوه اناث(دختر) با داشتن شرایط می‌ تواند حقوق پدربزرگ یا مادر بزرگ مرحوم خود را دریافت کند. شرط هم این است که نوه دختری مجرد بوده و هیچ منبع درآمدی نداشته باشد.