12 آذر 1400

طلاق بلحاظ اختلال دو قطبی زوج

دسته بندی : خانواده | طلاق به درخواست زوجه
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام اگرمردی اختلال ۲قطبی داشته باشدزن میتواندتقاضای طلاق دهد؟!

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ طبق قانون؛ در صورتیکه زوجه بتواند ثابت نماید که زوج دچار بیماری صعب العلاج شده و یا درگیر بیماری است که موجب سوءرفتار و سوءمعاشرت زوجه می شود، می تواند بلحاظ عسر و حرج ناشی از بیماری روانی زوج،، از دادگاه درخواست تقاضای طلاق نمایید.. بر طبق بند ۵ ماده ۱۱۲۰ قانون مدنی :” ابتلا زوج به بیماری های صعب العلاج روانی یا هر عارضه صعب العلاج دیگری که زندگی مشترک را مختل نماید،” از موجبات عسر و حرج زوجه بوده و به تشخیص دادگاه رسیدگی کننده و اثبات عسر و حرج، دادگاه زوج را اجبار به طلاق می کند و در صورتی که اجبار میسر نشود، به دستور دادگاه طلاق ثبت می شود.. موید باشید..