12 آذر 1400

بازنشستگی بابت صعب العلاج بودن فرزند

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سوابق بیمه
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

باسلام.خواستم ببینم کسی که کارمند باشد و فرزندش به بیماری صعب العلاج مبتلا باشد و مدت خدمتش در آن اداره بیشتر از ۱۵ سال باشد می تواند بازنشسته پیش از موعد شود........

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم باتوجه به سوابق بیمه شما و بیماری فرزند نمیتوانید اقدام به بازنشستگی پیش از موعد نمایید اما نهاد دولتی باید نسبت به سرپرستی فرزند شما مبلغی را بابت نکهداری به شما یا شخصی که از وی نگهداری مینماید پرداخت نماید