12 آذر 1400

طلاق از همسر بعلت عسرو حرج

دسته بندی : خانواده | طلاق به درخواست زوجه
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر ببخشید میخواستم بدونم من همسرم اعتیاد داره و دست بزن هم داره من تازه بچه ام به دنیا اومده و همش تهدیدم میکنه این بچه منه تو حق نداری اینو جای ببری و بخاطر اینکه من بچه مو بردم خونه مادرم گرفته منو کتک زده بهترین راه اقدام برای طلاق از چه راهی ممنون میشم راهنماییم کنین

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم پدر بزرگ و مادر بزرگ حق دارند نوه خودرا ملاقات نمایند اگر زمانی ضرب و جرح انجام گرفت با ۱۱۰ تماس حاصل نمایید تا باگزارش مامورین به پزشک قانونی مراجعه جهت دیه و یا اثبات ضرب وجرح تا مدارکی داشته باشید که عسرو حرج را اثبات نماید و بتوانید اقدام به طلاق و یا شکایت کیفری انجام دهید