12 آذر 1400

شکایت از کارفرما جهت دریافت حق

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مطالبه حقوق ومزایا
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

بنده ۳۳ روز در کارگاهی مشغول بکار بودم و ب دلیل اینکه کار مناسب‌تر پیدا کردم اومدم بیرون و کارفرما حقوق این مدت رو تسویه نکرد و از طریق سامانه اقدام به شکایت کردم بعد از ۲جلسه امروز دادنامه قرار رد دعوا برام ارسال شد (بنده هیچ مدرکی دال بر مشغول بکار بودن در کارگاه ندارم)

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم علت رد دعوا نداشتن مدارکی دال بر اشتغال شما بوده است لذا مستنداتی مثل وهریزی از طرف کارفرما یا کارت ساعت زنی و یارشهادت شهود اقدام نمایید تا منتج به نتیجه مطلوب شوید در صورت نیاز به بررسی و دریافت راهنمایی بیشتر، از مشاوره تلفنی اسنفاده نمایید..