12 آذر 1400

استرداد جهیزیه را چطور اقدام کنم

دسته بندی : خانواده | استرداد جهیزیه
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام میخوام استرداد جهیزیه ام درخواست کنم شورا بهتره یا دادگاه و اینکه تامین بدم زودتر میتونم خارج کنم
من حدود سه الی چهار قلم از جهیزیه ام رو خارج کردم میخوام سیاهه بنویسم اونا رو هم ذکر کنم یا خیر

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم از طریق شورای حل اختلاف اقدام میشود شما باشهادت شهود یا استشهادیه اقدام نمایید در صورت نیاز به بررسی و دریافت راهنمایی بیشتر، از مشاوره تلفنی اسنفاده نمایید..