13 آذر 1400

مشارکت در ساخت اخذ وام

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و احترام من ملکم رو شریک شدم با سازنده ای بصورت ۵۰، ۵۰، قرار شد یک دانگ از شش دانگ را بعد از سقف اخر، دانگ دوم را بعد اتمام تاسیسات و دانگ سوم را بعد از پایان عملیات ساخت بنام ایشان کنم ، اکنون به مرحله اول رسیدیم و ایشان خواستار گرفتن وام مشارکت در ساخت شده اند و از آنجایی که ملک من در رهن بانک قرار میگیرد، ایشان میگویند که اقرار نامه ای در محضر تنظیم مبنی بر اینکه هیچگونه خسارتی متوجه من نخواهد شد و ایشان ملزم به پرداخت وام هستند و در ضمن سه دانگی که قرار است بنامشان شود همگی بعد از تسویه وام بنامشان شود ، ایا با این شرایط من راضی به گرفتن وام شوم؟
در ضمن اقساط وام دو سال بعد پرداخت میشود همه ی وام و سودش، چون وام مشارکت در ساخت است و وام مشارکت در ساخت را کم کم با توجه به پیشرفت کار بهشون میدن نه همه را یکجا
قرارداد دو سال قبل بسته و من حق گرفتن وام را داده بودم به ایشان،فقط خواستم بدونم اقرارنامه محکم هست و ضمانت اجرایی دارد که در صورت عدم پرداخت وام، من متضرر نشوم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام این اقرار نامه تاثیری در نحوه دریافت اقساط وام توسط بانک از شما ندارد یعنی چنانچه ایشان در پرداخت اقساط کوتاهی کنن بانک شما و ضامن ها را مسول پرداخت وام می‌داند و نسبت به دریافت اقساط معوقه از شما اقدام می‌نماید و حتی توقیف اموال شما اقدام می‌کند. و شما میتوانید در آینده و پس از پرداخت میتوانید به ایشان برای بازپس گیری اقساط پرداختی آنهم در صورت حصول شرایط لازم مراجعه کنید