13 آذر 1400

منع اشتغال زوجه از طرف زوج

دسته بندی : خانواده | طلاق
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام، با همسرم به مشکل خوردم و میخواهم برای طلاق اقدام کنم، آیا ایشان میتوانند تا حصول نتیجه طلاق، من را از تحصیل محروم کنند؟ و یا مانع از اشتغال بنده بشوند؟ تحصیل و کار من مانعی برای انجام وظایف زناشویی و زندگی نشده.بنده در حال حاضر دانشجوی دکترا هستم.

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام خیر نمینوانند مانع شوند مگر درشرایطی که شغل موجب اختلال در زندگی مشترک شود