14 آذر 1400

وصول مطالبات،کیفری،ضامن،ضمانت

دسته بندی : تجاری | شرکت ها
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام حدود۶سال پیش با ماشین همسرم شخصی موبایلی را از خانومی سرقت کرده بود.بعد که دوربین چک کرده بودن پلاک همسرم باعث شد که بره دادگاه.اونجا خانوم گفته بود که این شخص موبایلمو نبرده کس دیگه ای گوشیمو دزدید.همسرم هم شخص رو معرفی کرده بودن که اون روز ماشینشون دست کی بوده.دیگه پیگیر قضایا نشدن.فک کنم اون شخص از خودش دفاع کرده چون بعد مدتی ضامن همسرم رو جریمه کردن.و مبلغ ۱۵ میلیون از رو حقوقشون کسر کردن.پارسال دیگه تمام شد جریمه ای که کسر میکردن.حالا امسال جلوی حساب حقوق شوهرمو مسدود کردن.میخوام بدونم الان باید چکار کنیم.ایا جریمه نقدی میخوان ایا حکم زندانی داره یا که شاکی خصوصی چیزی هست که این شرایط پیش امده.اگه راهنماییم کنید ممنون میشم

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام و عرض وقت بخیر خدمت شما مخاطب عزیز،احتمالا بعد از کسر حقوق از ضامن جهت تادیه جریمه ضامن برای مطالبه آن از شوهر شما طرح دعوا کرده و با تامین خواسته حساب همسر شما را مسدود نموده است تا پیگیری و تعیین تکلیف نهایی از حساب ایشان رفع مسدودی صورت نخواهد گرفت،بهتر هست پیگیری حضوری داشته باشید تا اقدامات لازم جهت تعیین تکلیف موضوع و رفع انسداد حساب بعمل آید