24 تیر 1402

مطالبه وجه از شخص حقوقی منحل شده

دسته بندی : تجاری | انحلال شرکت/موسسه
مصطفی اشرفی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

شرکتی بنام آذین خودرو آرامیس فعالیت خودش رو در زمینه ماشین از 3 سال پیش آغاز کرده و از ما خواست تا فعالیت داشته باشیم .در این بین نمایندگان حقیقی انتخاب کرده و از ما خواستند مستقیم با این افراد جهت واریز و هر مسئله ای در ارتباط باشیم .ما پول را بنام شخص نماینده واریز میکردیم و سپس ماشین دریافت میکردیم .حالا در این اواخر ما پول واریز کردیم حواله هم گرفتیم ولی شرکت منحل شده و اشخاص خاطی بازداشت هستند.سئوا ل اینجاست ما برای شکایت باید از نماینده شکایت کنیم یا از خود شرکت آذین خودرو آرامیس ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام در خصوص سوال شما در صورتی که نمایندگی اشخاص رسمی و ثبت شده باشد و اشخاص فوق به عنوان نمایندگان شرکت باشند نمیتوان از آنها شکایت کرد و اگر شرکت منحل شده بلشد باید به طرفیت مدیر تصفیه و یا آخرین مدیران شرکت اقدام فرمایید در هر صورت با توجه به ابعاد موضوع بهتر است از خدمات وکلا استفاده نمایید