17 آذر 1400

اثبات ازدواج مجدد زوج صدور حکم طلاق

دسته بندی : خانواده | طلاق
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید میخام خیانت همسرمو ثابت کنم ک طلاقمو بده نمیدونم از چ راهی میتونید راهنماییم کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام ابتدا باید گفت شما فقط در صورتی می‌تواند از همسر خود طلاق بگیرید که بتوانید ازدواج مجدد ایشان را چه به صورت دائم چه به صورت موقت اثبات نماید، بنابراین در صورتی که همسر شما خارج از دو صورت بالا با خانمی ارتباط داشته باشد مشمول حکم طلاق نبوده . تنها در صورت شکایت شما و اثبات این ارتباط به مجازات کیفری این عمل (شلاق و صورت اثبات زنای محصنه به رجم ) محکوم می‌شود. اما چگونگی اثبات ازدواج مجدد به شکل است که اگر ازدواج دائم باشد با استعلام از اداره ثبت احوال قابل اثبات آیت و اگر ازدواج موقت بوده شما راه دشوار تری در پیش خواهید داشت که نیازمند تحقیق میدانی و...توسط شماست . چنانچه به توضیح بیشتری نیاز دارید میتوانید از مشاوره تلفنی با وکلا سایت استفاده نمایید .