24 تیر 1402

سرقفلی مغازه و امکان تغییر در آن

دسته بندی : حقوقی | املاک
مصطفی اشرفی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
یک مغازه سرقفلی دو دهنه دارم که با یکی شریک هستم
میخوام مغازه رو تیغه بکشم و دوتاش کنم
ولی شریکم که مغازه دستش هست و نصفه منو، بهم اجاره میده، نمیزاره و میگه مغازه دو دهنه رو یک دهنه کنی باید یه پولی به من بدی تا راضی بشم نصف کنی
میخاستم ببینم چیکار باید بکنم
کجا باید شکایت کنم
آیا اگه از شهرداری و مالک مجوز بگیرم کافیه یا باید دادگاه برم و شکایت کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

در خصوص سوال شما اگر شما صاحب سرقفلی هستید توصیه میشود حتی اگر شریکتان راضی باشد نیز به هیچ عنوان این کار را انجام ندهید چون در این صورت صاحب ملک میتواند به راحتی دستور تخلیه شما از ملک را ازدادگاه بگیرد