17 آذر 1400

مطالبه وجه چک پرداخت بدهی

دسته بندی : تجاری | چک-سفته-برات
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

درباره چکی که مبلغ بیشتر از بدهی طرفمه یعنی یه مقدارشو پرداخت کرده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربر محترم از عبارت بسیار مختصر و فاقد گزاره های لازم جهت انتقال مفهوم‌است اما چنانچه سوال این بوده که شما چک را در اختیار دارین که صادرکننده آن بخشی از رقم چک را پرداخت نموده اگر شما قصد مطالبه وجه چک را داشته باشین پس از اخذ گواهی عدم پرداخت باید در صورت اینکه چک صیاد بوده باشد از طریق صدور اجرائیه و چنانچه چک صیاد نباشد از طریق تقویم دادخواست وجه آنرا مطالبه کنید و صادر کننده در مقام دفاع باید اثبات نماید که بخشی از مبلغ را به شما پرداخته است و وجود چک در دست شما نشانه ای بر بدهکاری صادرکننده میباشد . هرچند از لحاظ اخلاقی صحیح است شما فقط به اندازه طلب خویش اقدام‌به مطالبه وجه چک بفرمایید .