25 تیر 1402

از کار افتادگی و برقراری مستمری

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | الزام به معرفی به کمیسیون پزشکی جهت برقراری مستمری
الهه حقی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ببخشید من بیمه کارگری باربران هستم بخاطر کارم دیسک گردن و دیسک کمر گرفتم عمل جراحی نکردم بخاطر عوارضش الان میخواستم برای از کار افتادگی اقدام کنم 12سال سابقه دارم بیمه درخواست منو برای کمسیون پزشکی ارجاع نمیکنه میگه حتما باید بستری شده باشید گواهی پزشکم دارم چند ماهم بیکارم الان باید چکار کنم ازکارافتادگی به من تعلق میگیره

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود بر شما باید از طریق دیوان عدالت اداری اقدام کنید اگر تامین اجتماعی مدارک شما رو برای کمیسیونهای پزشکی نمی‌فرستند چون که این تخلف اداری است