17 آذر 1400

چک استرداد چک خیانت در امانت

دسته بندی : تجاری | شرکت ها
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با عرض سلام .من دوتا چک دست یه آقای داشتم به عنوان ضمانت که گوشی قسطی برداشتم .که وقتی قسط تمام شد گفتم چکمو بده اما درخواست سود کرد منم رفتم دادگاه شکایت کردم مبلغ یکی از چک‌ها 9000000ریال ویکی 35000000ریال است.با پرینترها و شاهد های که داشتم محکومش کردم .اون آقا هم رفت تقابل زد که دادگاه رای بی حقی داد و محکوم شد به استرداد لاشه چک هاوعشر دولتی این آقا رفته اعتراض زد پرونده کامل رفته تجدید نظر.حالا این آقا دوباره رفته سر همون چک ها شکایت کرد شورای حل اختلاف شکایت کرد.وبرای من ابلاغ آمده منم رفتم دفتر خدماتی و یه لایحه زدم ودادنامه فرستادم سر پرونده که شورای حل اختلاف هست .سوالم اینه که آیا با این حال و توضیحات که دادم پرونده مختومه یا رد میشود.و اگر رد بشه یا مختومه آیا می توانم به عنوان خیانت در امانت شکایت کنم.

پاسخ کارشناس حقوقی :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

کاربر عزیز چنانچه چک ها جهت تضمین تادیه اقساط صادر شده و علیرغم تادیه تمام اقساط در سررسید دارنده چک آنرا ب اجرا گذاشته مصداق خیانت در امانت هست و میتوانید شکایت کیفری مطرح نمایید موضوع نیازمند بررسی بیشتر هست