ازدواج

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
حمیده سلیمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ایا میتوانم وام ازدواجم را بفروشم؟به چه صورت لطفا راهنمایی کنید؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام وام ازدواج جزو وام های غیر قابل انتقال بانکی می باشد و مشاهده می شود که برای انتقال آن یک قرارداد خصوصی بین طرفین فروشنده و خریدار وام منعقد می شود که بر اساس مواد 10 و 183 قانون مدنی خرید و فروش وام به عنوان یک نوع عقد محسوب می‌شود که بایستی همچون کلیه عقود دارای چهارچوب قانونی مشخص باشد.