26 تیر 1402

امکان تعلق سهم الارث به فرزندان اجداد

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
محمدعلی جهادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

در زمان فوت پدر م پدر بزرگ و مادر بزرگم در قید حیات بودندو من و مادر و برادر و خواهرم زیر سن قانونی بودیم. نامه انحصار وراثت گرفتیم ولی تقسیم ارث نکردیم. حالا همه بالای سن قانونی هستیم. اگر تقسیم ارث کنیم به برادر و خواهر پدرم ارث میرسد؟ پدر بزرگم و مادربزرگم وصیت نامه ندارند.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

بله در حقیقت بردار و خواهر پدرتان از وراثت پدربزرگتان محسوب می گردند. بنابراین سهم الارث آن ها از اموال پدر مرحومتان، به فرزندان آن ها تعلق پیدا می کند. وصیت نامه ارتباطی با این موضوع ندارد.