27 تیر 1402

بردن فرزند با خود به خارج از کشور بعد از فوت پدر و جد پدری

دسته بندی : خانواده | ممانعت از خروج فرزند از کشور
پانیذ قمشی بزرگ
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ، من یه بار پرسیدم که آیا میتونم دخترمو ببرم خارج با گرفتن حضانت کامل یانه که گفتید نه بدون اجازه پدر و جد پدری نمیشه
اینبار میخوام بپرسم اگر یه زمانی پدربزرگش فوت کنه چی میتونم این کار رو انجام بدم؟ پدر دخترم که فوت کرده برادرش هم مجرده و خارج از کشوره و این جا نیست فقط مادربزرگش هست و عمه هاش که همگی ازدواج کردند. آیا بعد از پدربزرگش اجازه دخترم با مادربزرگش میشه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام بعد از فوت پدر و جد پدری شما می توانید فرزند خود را به خارج از کشور منتقل کنید و نیازی به کسب اجازه از سایر اقوام نیست و در این مورد مادر بزرگ و عمه و بردار و خواهر هیچ اختیار و صلاحیتی ندارند.