28 تیر 1402

اعتراض به عملیات ثبتی

دسته بندی : ثبتی | اعتراض به ثبت
محسن چوبانی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

در سال 1374 ملک من و همسایه های مجاور اصلاح شده ا داره ثبت در سند من یک ضلع را اصلاح کرده و اشتباها اصلاح ضلع دو م را ننوشته اما مساحت را با اصلاحیه محاسبه و در سند قید کرده همسایه های مجاور با اصلاحیه سند تک برگی گرفتند و با وجود دوباره استعلام ثبت از شهرداری و اعلام اینکه بلامانع است و به خیابان تجاوز نکرده ام اداره ثبت قبول نمی کند و می گوید سند را با همان ابعاد ذکر شده تک برگ می کند و حتی تبعیت از مجاور را هم قبول نمی کند .

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی شما باید اعتراضی به هیات نظارت اداره ثبت اسناد محل ارسال ودرخواست اصلاح سند نمایید در صورت تمایل جهت نگارش از طریق همین پنل درخواست نگارش توسط بنده را ارسال بفرمایید